Program 2021

Vår ambition är att kunna genomföra dessa aktiviteter under 2021.

Men observera att det kan bli ändring på grund av Corona-läget och Folkhälsomyndighetens beslut och rekommendationer.

Mera information kommer så fort vi vet att aktiviteten går att genomföra.

Midsommarfirandet i Kisbäcken är tyvärr inställt även i år.

Onsdag 16 juni kl.17.30

En liten vandring i Stjälkhammar.

Samling vi domarringen.

Ta med egen fika och ev. något att sitta på.

Söndagen 4 juli

Mopedrally kl.11.00

Start mellan 10.30 och 11.00

Samling: Ukna Hembygdshus

Anmälningsavgift: 100 kr (korv+dricka ingår)

Söndagen 11 juli

gästas Ukna Hembygdsförening av en av Sveriges mest kända radioröster, sportradions tidigare medarbetare Mats Strandberg. Ingen som lyssnat på sportreferat i radio kan ha missat den rösten. Nu kommer Mats i egen hög person till Hembygdshuset inte bara med sin egen röst utan även med en hel del andra röster i bagaget, Mats är nämligen även en strålande imitatör. Vi kommer att få uppleva sportradions historia med inlägg av inte bara sportprofiler utan även andra kända personer.

Kl. 15.00 börjar föreställningen inomhus i Hembygdshuset. 100 kr per person i inträde inklusive fika som serveras efter programmet. Allt sker under då rådande restriktioner vad avser avstånd, antal personer i lokalen etc. Eventuellt om vädret tillåter kommer vi kunna hålla till utomhus.

Onsdag 14 juli Forskning.

Vi besöker Bergebo under Punderum.

Samling vid Malmstaddal 18.00.

(För dig som inte vet var Malmstaddal är, så ligger det utmed vägen mellan Ukna och Skedshult, finns utmärkt på karta.

Vid eventuella frågor, kontakta föreningen.

Promenaden kommer att vara ca 5-600 meter i obanad terräng över igen-planterade åkrar.

Vi tar med eget fika.

Söndag 1 augusti kl. 15.00

Hembygdsdag.

Vi tar med vassa liar och räfsor och slår gräset nedanför Ukna Hembygdshus. Här kommer också att finnas möjlighet att gå en liten tipspromenad. Dessutom försäljning av kaffe, kalvdans och sylt.

Söndag 15 augusti kl. 16.00

Årsmöte med förtäring av något slag.

Om möjligt så håller vi till utomhus.

Välkomna!

Söndagen 19 september