Porträttbilder Norling Nelhammar

Norling Nelhammar

Här nedan några foton av Johan Fredrik Norling. En del foton i föreningen, men de flesta avskannade från utlånade samlingar och album.

Om bilderna

Här nedan följer noteringar på foton/och eller noteringar i album. Dessa bör inte ses som helt säkra, då ibland felskrivningar förekommer. Har du information om foton eller kanske samma foto i din egen ägo? Meddela gärna föreningen.

1. Helfrid Johansson (Källa: Hembygdsföreningens album Anna Helfrida Johansson f. 1884-06-14 i Tjustad, Ukna)

56. Gustaf Widén (Källa: Album från Baldersberg, Gustaf Albert Widén f. 1854-07-04 i Snötomta, Ukna d. 1912-05-31 i Öndal, Ukna (Handlande i  Skedshult/Öndal)

58. Oskar Hylén (Källa: Album från Baldersberg, Frans Oscar Hylén f. 1859-10-09 i Möcklicka, Ukna)

Informationen uppdateras